Verdens stolteste førstegangsmamma som lever sammen med den fine lille familien min i Tromsø. På bloggen vil vårt liv og hverdag stå i fokus. Jeg synes det er viktig å ta vare på de fine hverdagsgledene.Synes du der er spennende å følge livet vårt i Tromsø, så følg oss gjerne på facebook, bloglovin' eller instagram. I en travel hverdag med en liten tass, er det som regel mye lettere å oppdatere facebook og instagram. Der deler jeg også en del bilder som ikke kommer på bloggen. Takk for at du følger meg.Bruktskatter.

Rekker vel og slenge ut et fint lite innlegg etter dagens kupp. I dag har jeg og Ísak nemlig vært på bruktmarked sammen med naboene og gjort noen kjempefine kupp. Tok en hel haug med bilder, men tenker vi tar det i neste innlegg. Nå må jeg jo bare vise dere skattene jeg fant!

Jeg fant en leke som jeg lenge hadde tenkt å kjøpe til gutterommet til Ísak. Jeg synes fargene er så duse og fine på den, og passer perfekt inn på det nye rommet han skal få. Jeg har så mange planer. Gleder meg til å dele noen av dem med dere når vi kommer så langt.

Videre har jeg kjøpt et helt ubrukt «Little Prince» sengesett til tassen. Kunne virkelig ikke tro det da jeg fant det. Disse koster jo flesk i butikkene og her fikk jeg det for usle 20 kroner. Fantastisk!

Videre kjøpte jeg også en «onepiece» med stjerner fra NameIt. Synes slike dresser er så fine å ha. Gode og lette og ta på for hjemmebruk. For ikke å snakke om bevegelige for babyer som trenger god plass og komfort for å bevege kroppen sin.

Fikk tilslutt med meg en skikkelig tøff retro selebukse. Jeg har hatt flere av denne typen bukser til Ísak tidligere og elsker selene. Synes den gammeldagse detaljen er så fin. Passer perfekt både til hverdag og fest.

Etter i dag har jeg lovet meg selv å bli flinkere å gå på loppemarked. Gud, så mye fint man kan ende opp med. Kjenner at jeg drømmer meg helt vekk i alt jeg kan finne av møbler og stæsj til vårt nye hjem. Gleder meg sånn skikkelig mye til å innrede vår nye leilighet. Stas, stor stas!

 

11 Kommentarer til “Bruktskatter.”

 1. Sofie sier:

  Å så mye fint du fant :D Gleder meg til loppemarkedene kommer hit til området også – har ikke vært noen enda! :O Og så håper jeg at jeg er i form til å dra på dem.. ;)

 2. tinahenden sier:

  Så fin trekaninen var :) fra Teddykompaniet? Elsker lekene deres :) Slik sengetøy kjøpte vi for en stund tilbake, skal si du gjorde et kupp når du betalte 20 KR for dem:) Kjempebra! Ikke vært på skikkelig loppis enda jeg, men ser ut til at jeg må ta meg en tur ved neste anledning :) God natt :)

 3. Lindi sier:

  Så mye fint! ;D De buksene med seler var utrolig søte!!

 4. Linn sier:

  Oj oj,dette har du vært heldig med :D
  Utrolig flotte ting du fikk sikret deg!
  Loppemarked her i distriktet om to ukers tid,da skal jeg være der når det åpner.
  Alltid kommet senere,og da er selfølgelig alt det beste borte.

  Ha en flott ny uke :)

 5. KAYSO sier:

  for noen SKATTER Gudrun Jona! Disse har du jo vært superheldig med! Vi har det sengesettet i rosa her i hus også. Gleder meg til å ta det i bruk, det er i sprinkelsengstørrelse, så må vente litt enda siden jeg bare bruker vuggestr på dyna i bedsiden :) Den kaninen der var helt nydelig og blir en kjempedetalje på barnerommet. Den er jo ikke bare fin, den er jo en fin leke å faktisk kunne leke med også ;-D Ikke bare pynt :)

  Skulle ønske det var litt loppis her i byen….

 6. så mye fint dere fant da :D jeg fikk noen fine skatter i går av min mor som har vert i polen/krakow :D

 7. Marie sier:

  Masse masse fint! :)

 8. Isabella sier:

  Her var det mange skatter:) Var skikkelig søt den kaninleken og selebuksene var skikkelig stilig:)Ha en fin kveld:)

 9. Martine sier:

  Så mye fint du fant! :) Du vet jo at jeg synes loppemarked/brukthandel er geeenialt :D

 10. Kristel sier:

  Fantastisk :D :D

Kommentér